Font size
  • A-
  • A
  • A+
Site color
  • R
  • A
  • A
  • A
Skip to main content
Cursos
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎
Log in
Cursos
Home

HOTR0408 COCINA 11-0005

  1. Courses
  2. 2022
  3. CURSOS JUNTA
  4. HOSTELERÍA Y TURISMO
  5. HOTR0408 COCINA 11-0005
Course image MF0262_2: PRODUCTOS CULINARIOS 11-0005
HOTR0408 COCINA 11-0005
MF0262_2: PRODUCTOS CULINARIOS 11-0005
Modalidad: Presencial
Días: L,M,X,J,V
Course image MF0261_2: TÉCNICAS CULINARIAS 11-0005
HOTR0408 COCINA 11-0005
MF0261_2: TÉCNICAS CULINARIAS 11-0005
Modalidad: Presencial
Días: L,M,X,J,V
Course image MF0260_2: PREELABORACIÓN Y CONSERVACIÓN DE ALIMENTOS 11-0005
HOTR0408 COCINA 11-0005
MF0260_2: PREELABORACIÓN Y CONSERVACIÓN DE ALIMENTOS 11-0005
Modalidad: Presencial
Días: L,M,X,J,V
Course image MF0259_2: OFERTAS GASTRONÓMICAS SENCILLAS Y SISTEMAS DE APROVISIONAMIENTO 11-0005
HOTR0408 COCINA 11-0005
MF0259_2: OFERTAS GASTRONÓMICAS SENCILLAS Y SISTEMAS DE APROVISIONAMIENTO 11-0005
Modalidad: Presencial
Días: L,M,X,J,V
Course image MF0711_2: SEGURIDAD E HIGIENE Y PROTECCIÓN AMBIENTAL EN HOSTELERÍA 11-0005
HOTR0408 COCINA 11-0005
MF0711_2: SEGURIDAD E HIGIENE Y PROTECCIÓN AMBIENTAL EN HOSTELERÍA 11-0005
Modalidad: Presencial
Días: L,M,X,J,V

Contact us

Follow us

Contact site support
You are not logged in. (Log in)

Get the mobile app

Play Store App Store
This page is: General type: coursecategory. Context Category: HOTR0408 COCINA 11-0005 (context id 2212). Page type course-index-category.
Powered by Moodle

This theme was developed by

Conecti.me